Honvéd Gábor Áron Sportegyesület
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Linkek
 
Tájfutó szakosztály

Tájfutó szakosztályvezető: Madarász László

 

Tel: +3630/207-3373

E-mail: madarasz57@gmail.com

 

 

A Honvéd Gábor Áron SE tájékozódási futó szakosztálya - HGA - 1994-ben alakult meg és a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség tagja lett. Szakosztályunk tagságát hivatásos katonák és családtagjai alapították, de nyitás történt a "civil" szféra irányába. A megalakuláskor célunk az volt, hogy lehetőséget biztosítsunk tagjaink és családtagjaik részére a rendszeres sportoláshoz, versenyzéshez. Kis létszámú szakosztályunk minimális tapasztalatokkal kezdte meg tevékenységét. Az elmúlt esztendőkben a senior kategóriában egy másodosztályú és három harmadosztályú minősítést, serdülő korosztályban pedig kettő arany, kettő ezüst és egy bronzjelvényes minősítést szereztünk. Ezenkívül szakosztályunk két serdülő válogatottat is kinevelt. Büszkélkedhetünk egy Diák Olimpiai bajnokkal, valamint országos ranglista bronzérmessel - junior kategóriában. Megalakulásunk óta rajthoz állunk minden MH szervezésű tájfutó napon, ezen kívül évente 14-16 alkalommal különböző megyei, regionális, országos versenyen veszünk részt, illetve 1-2 megyei szintű versenyt is rendezünk, illetve rendezésben működünk közre. A minőségi vagy versenysporton kívül legalább olyan fontosnak tartjuk, hogy a versenyeken lehetőség van nyílt, kezdő - tehát nem a minősített versenyzők részére szervezett - versenyzésre, amely tulajdonképpen kedvcsináló a versenyzőket elkísérő családtagok, barátok, ismerősök, természetet kedvelők számára. Ezen kívül a legkisebb gyermekek részére is versenyzési lehetőséget biztosít az úgynevezett szalagos pálya, amely 1-2 kilométer hosszú, általában belátható és jól futható pálya. A tájékozódási futás - azon kívül, hogy igazi "zöldsport" - egyike a legtöbb "katonaerényt" kívánó sportágnak, hisz a versenyzők önállóan, terepen, térkép és tájoló segítségével küzdik le a versenytávot. Összességében a tájékozódási futás olyan sportág, amelyet egyaránt lehet "zöldsportként", szabadidősportként és versenysportként is űzni, hiszen mozgás és sportolási lehetőséget biztosít minden érdeklődő, természetet kedvelő számára.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
Pontos idő
 
Látgatók
Indulás: 2010-03-16
 
Naptár
2022. Október
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Üzenőfal
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

PREKAMBRIUM VIDEOBLOG****PREKAMBRIUM VIDEOBLOG****PREKAMBRIUM VIDEOBLOG****PREKAMBRIUM VIDEOBLOG    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Tudod, mi az a Kihzi Pogost és milyen céllal készült? Ha nem, látogass el a Religióra, és kiderítheted. :)    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    Tudod, mi az a Kihzi Pogost és milyen céllal készült? Ha nem, látogass el a Religióra, és kiderítheted. :)    *****    Új kinézet nálam, Holnap 18: 30- kor, pedig Florina Wolf Élõ közvetítése a Tiktokon az Írópalántákkal!!!    *****    Holnap 18:30 Boszorkányos írópalánta Live!!!    *****    A lelki bántalmazás nem menõ dolog ---->Night Flower Blog    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL * NE FÉLJ, CSAK HIGYJ!    *****    FARKASMETAL-Lakatos munka-Haidekker kapu-haidekker kerítés-FARKASMETAL-Lakatos munka-Hullámrács-FARKASMETAL-Lakatosmunka    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Emberek, vérfarkasok, alakváltók, boszorkányok, démonok, bukott angyalok - Titkok, szerelmek, hatalmi játszmák.    *****    ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - RPG FÓRUM :)    *****    "Az írás a maradék örömök egyike." - Írni szeretõ emberek közössége, akik együtt alkotnak egy fiktív világban. - ROSE    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower